Fingerstylekitaroinnin mestari Somerolle

0
Tomi Paldanius

Suomalaisen fingerstylekitaroinnin mestari, kitaristivelho, tunteikas taituri. Näin on kuvattu lehtien arvosteluissa Uudestakaupungista kotoisin olevaa kitaristia Tomi Paldaniusta, joka saapuu huomenna sunnuntaina 28.10. Somerolle Kiiruun talolle konsertoimaan.
Maailmaa kiertänyt kitaristi on sovittanut soolokitaralle esimerkiksi maailmanhitit Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.
Paldaniuksen Livin’ On A Prayer -sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitaravideoita. Sillä on jo yli neljä miljoonaa katselukertaa. Video valittiin myös Total Guitar -lehden Best of Youtube -artikkeliin.

 

Lue lisää 26.10.2018 lehdestä