”Hallituksessa eletään kriisin partaalla – hallitus ei kuuntele asiantuntijoita, vaan tekee tavattoman huonoja esityksiä”

0
Katja Taimela

Teksti Armas Töykkälä
Kansanedustaja Katja Taimela puhui Someron ay-väelle viimeaikaisista käänteistä eduskunnassa. Hallituksen ajama alle kymmenen työntekijän yritysten irtisanomissuojan heikentämisesitys on johtamassa täydelliseen epäluottamukseen ay-liikkeen ja hallituksen välillä.
Työntekijän aseman heikentäminen on ollut johdonmukaista koko Sipilän hallituksen olemassaolon ajan, vaikka sillä ei tällä hetkellä ole Perussuomalaisten hajoamisen jälkeen ole edes todellista demokraattista mandaattia.
– Hallituksessa on kolme puoluetta, joista yhdellä alle prosentin kannatus gallupeissa, ja koko sinistä puoluetta ei edes ollut, kun eduskuntavaaleissa 2015 äänestettiin. Asiat junnaavat paikallaan. Tavattoman huonoja hallituksen esityksiä on tuotu eduskuntaan. En koe tätä tapaa kestäväksi ja luottamusta herättäväksi. Hallitus tuntuu menevän kriisistä toiseen.

Lue lisää 16.10.2018 lehdestä