Lapsille järjestyi ruoka lakkopäiviksi

0
Kirkonmäen koulun oppilaista eväiden syönti luokissa oli mukavaa vaihtelua.

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton kaksipäiväisestä lakosta huolimatta päivähoitolapset ja koululaiset saavat Somerolla ruokaa hoito- ja koulupäivän aikana.
Se onnistuu kaupungin omin toimin sekä vapaaehtoisten tahojen, kuten yritysten, yksityisten ja vanhempainyhdistyksen voimin.
Kaikkiin päiväkoteihin saatiin järjestettyä lämmin ruoka ja välipalat maanantaiksi ja tiistaiksi. Kouluille järjestyi lämmin lounas tiistaiksi. Maanantaina muutamalla koululla oltiin eväiden ja kaupungin tarjoaman leivän, maidon, jugurtin ja hedelmien varassa. Eväspäivä ei juurikaan haitannut koululaisia. Heistä se toi mukavaa vaihtelua.                                                                                                                                                                                                                                                               Kaksipäiväisessä lakossa on Someron kaupungin ruokahuollosta 13 ja siivouspuolelta kymmenkunta työntekijää.

Lue lisää tiistain 23.10. Somero-lehdestä