Somero-lehdessä ammennetaan tänään omasta maasta.
Ensimmäisenä mieleen tulee ruoka. Somerolaiset viljelijät on vuosisadat saanee elantonsa maasta. On viljelty viljaa ja myös hoidettu metsiä.
Tuotantoeläimet ovat saaneet ravintonsa maasta.
Tänä päivänä voimme olla kiitollisia siitä, että niin me somerolaiset kuin muutkin suomalaiset saamme ravintomme ja elinkeinomme omasta maasta. Lähiruoka on nyt yleisesti arvostettua ja paikallisia yrittäjiä halutaan tukea.
Osaamme yhä myös hyödyntää metsän antimia marjoista riistaan, kuten tapana on ikiajat ollut.
Omasta maasta ammennetaan myös tarinoita ja muistoja.
Somerolaiset osaavat arvostaa pitäjäänsä ja myös retkeillä tai matkailla oman kunnan sisällä.
Tästäkin numerosta voi lukea tarinan bussireissusta, jossa huristeltiin kylästä kylään ja muisteltiin juttuja ja tarinoita.
Elämä maaseudulla on henkisestikin rikasta.