Someron kirjastolle huippuarviot asiakaskyselyssä

0
Aili Järvinen käy Someron kirjastossa usein. Hänestä siellä on monenmoista toimintaa eri-ikäisille ja työntekijät palvelualttiita.

Aluehallintovirastojen valtakunnallisen asiakaskysely osoittaa, että Someron kirjasto erottuu edukseen vertailussa. Asteikolla 4–10 Someron kirjasto sai asiakkailtaan kokonaisarvosanan 9,28, kun valtakunnallinen kirjastojen keskiarvo on 8,80.
Someron kirjasto sai erinomaiset arvosanat lähes kaikilla osa-alueilla. Vastaajista jopa 93 prosenttia arvioi kirjaston parantaneen vastaajan omaa elämänlaatua joko melko tai erittäin paljon. Valtakunnallisesti vastaava osuus oli 85 prosenttia. Myös kirjaston vaikutus virikkeiden ja tiedon löytymiseen sekä lukemisen lisääntymiseen on huomattavan suuri.
– Suomen tai ehkä koko maailman paras kirjasto. Täydellisen palvelun paikka! kehui pari Someron kirjaston käyttäjää paikallisia palveluja.

Lue lisää tiistain 23.10. Somero-lehdestä