Ilahduttiko lumen tulo?

0
Kari Kauppinen

Somero-lehti 21.11.2008

– Ihan kuin joulu olisi tullut! Maisema on kaunis ja autossakin oli jo talvirenkaat valmiina. Lunta saa puolestani olla maassa koko talven, asun kerrostalossa enkä joudu tekemään lumitöitä eli saan vaan nautiskella valkoisesta maisemasta. Lapsillekin luminen maisema on parempi kuin pitkään jatkunut pimeys, juttelee Kari Kauppinen.

Eino Väike

– Ei se ilahduttanut kun ajelin työmatkaa yöllä lumisateessa ja olin kotona vasta siinä yhden, kahden aikaan. Maisema on kyllä paljon kauniimpi lumisena, tuumaa Eino Väike.

Hannu Sutinen

– No, ei tätä lunta olisi ihan vielä tarvinnut tulla, mutta kyllä se silti ihan mukavalta tuntuu että maisema on valkoinen. Omakotitalossa asuessa joudun lumitöihin, mutta vielä en niitä tehnyt, sillä olen lähdössä reissuun ja uskon että lumet ovat jo sulaneet kun palaan, miettii Hannu Sutinen.

Riitta Gråsten

Riitta Grådsten iloitsee lumen tulosta.
– Kyllä se on tosi ihanaa. On mukavaa odotella joulua, kun maisema on valkoinen. Lumi kuuluu talveen ja sitä saa tulla vielä lisääkin. Vielä kun tulisi vähän pakkasta, niin lumi pysyisi maassa.