Somerniemen kesätorin kupeessa on käynyt vilske. On purettu talkoilla kesäteatterin vanhat katsomorakenteet ja siistitty paikat. Muutama viikko sitten oli raudoitustalkoot. Tällä viikolla aloitettiin valu.
Somerniemen Musiikki- ja Teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Emmi Ali-Yrkkö toivoo, että musiikkiteatterin uusi 300 hengen katettu katsomo saadaan valmiiksi keväällä 2019, mutta viimeistään alkukesästä.
Metsolan tanhuvilla on tarkoitus esittää näytelmä ensi suvena. Viime kesänä joukko ilahdutti Sommerå-näytelmällään jäähallissa.
Musiikkiteatteriväki on edennyt tieten ja taiten katsomoprojektissaan, jonka kustannusarvio on 100 000 euron tietämillä. Puolet rahoituksesta tulee Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta; toisen puolen keräämisestä vastaa musiikkiteatterinyhdistys.

Lue lisää perjantain 23..11. Somero-lehdestä