Kirsi Reunanen ja koiransa Vanja, Anni, Martta ja Elmeri voivat hyvin maaseudun rauhassa Lepänsangantien varressa.

Kirsi Reunanen on pääkaupungin kasvatti, mutta aina tiennyt, että hän viihtyy paremmin maaseudun rauhassa. Hän on asunut kuukauden päivät  kissoineen ja koirineen Somerolla.

Reunanen on sitä mieltä, että hän teki oikean valinnan muuttaessaan Lepänsangantien varteen.
– Tässä on liki kaikki se, mitä tarvitsen.

Erityisen tärkeä hänelle on ympärillä oleva luonto, jossa temmeltää koirien kanssa. Kun hän lähti etsimään uutta asuinpaikkaa, siellä piti olla rauhaa ja hiljaisuutta. Talon tuli olla edullinen ja heti asuttavassa kunnossa.

Hän oli kuullut Someron mainioista palveluista, esimerkiksi uudesta uimahallista. Kovin paljon Kirsi Reunanen ei vielä ole ehtinyt palveluja testaamaan, sillä hän on asunut Someron maaseudulla vasta runsaan kuukauden.

Hän lähettää terveisiä. Kaupungeilla on kyllä nettisivut, mutta sieltä muuttajan on vaikea poimia nopeasti perusasiat, kuten vesi- ja lämpöyhtiöiden ja kaupungin virkamiesten yhteystiedot. Kirsi Reunanen ehdottaa, josko kaupunki kokoaisi paperisen version, josta löytää nuo tärkeät tiedot ja muutakin infoa Somerosta. Prosyyrin voisi lähettää tervetuliaisena uusille somerolaisille.

Lue lisää perjantain 16.11. Somero-lehdestä