Laitalaisen Joulun keräys tuottanut lähes 4 000 euroa

0
Someron Rotaryklubin rahastonhoitaja Juho Pettersson ja kaupunginjohtaja Sami Suikkanen kaatavat iloisina keräystonkan sisällön pöydälle laskettavaksi. Vieressä seuraavat rotarien presidentti Hannu Simström ja keräyksen alullepanija ja ideoitsija Anita Hallapelto.

Someron Laitalaisen Joulun tonkkakeräyksen rahat on nyt laskettu. Niitä tuli yhteensä peräti 2 136,56 euroa. Someron Rotaryklubin Laitalaisen Joulun keräystilille on rahaa tullut 1 794,70 euroa.
Keräystili on vielä avoinna. Sinne talletut rahat, kuten kaikki muukin keräyksen tuotto menevät lyhentämättömänä jouluksi Someron vähävaraisille. Rahojen jakamisesta huolehtivat MML:n Someron paikallisyhdistys ja Someron seurakunta.
Laitalainen Joulu -hyväntekeväisyyskampanja jatkuu vielä myös käytetyn tavaran lahjoituksina. Ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa on voinut tuoda loppuiltapäivästä ja alkuillasta eilen, tänään ja huomenna 10.–12.12. entisiin Matkahuollon tiloihin osoitteeseen Joensuuntie 19.
Periaatteena on, että tavara, jonka voisit lahjoittaa ystävälle, kelpaa myös keräykseen. Lahjoitettuja tavaroita voivat tarvitsevat noutaa samasta paikasta 13.–15.12.

 

Lue lisää xx.xx.xxxx lehdestä