Somerolle tulee peltipoliiseja parin vuoden päästä

0

Kantatie 52:lle on tulossa yli 20 nopeusvalvontatolppaa, joista kuudelle on paikkaa kaavailtu Somerollekin.
Peltipoliiseja tulisi Häntäläntien risteykseen liki Teeriharjun mäkeä, Härkäläntien, Joensuuntien ja Hämeentien risteyksien kohdille sekä Tehdastien risteyksen läheisyyteen. Myös Sylvänän kylän kohdalle on ehdotetaan yhtä peltipoliisia.
Nopeusvalvontatolpat ovat paikoillaan aikaisintaan vuonna 2020, mutta viimeistään 2022. Suunnitelmat ovat valmiina jo ensi keväänä, rahoituksen varmistumista vielä odotellaan.
Kantatie 52:n projekti liittyy valtakunnalliseen automaattisen nopeusvalvonnan lisäämiseen. Suomen teille on luvassa seuraavan viiden vuoden aikana 500 uutta nopeusvalvontatolppaa, joihin tulee 150 kameraa.

Lue lisää 7.12. Somero-lehdestä