Taas valkeata joulua

0

”Taas valkeata joulua.” Näin voimme hyvillä mielin hyräillä tänä jouluna. Tuttu Valkea joulu -kappale jatkuu sanoin ”keskellä suurten hankien”. Se ei ihan toteudu, mutta lunta on kuitenkin riittävästi antamaan ihmisille hyvää joulumieltä. Sääennusteet lupaavat pikkupakkasten jatkuvan, ja lumisadetta tulee viikonloppunakin. Niitäkin jouluja on nimittäin nähty, jolloin nurmikot vihertävät, eikä lunta näy missään.
Lumi tuo mukanaan valon. Valon, joka yltää sydämiin asti. Se on tärkeä osa juhlaa, sillä jouluna perheet tapaavat kokoontua yhteen. Nauttimaan hyvistä ja perinteisistä jouluruuista, toistensa seurasta ja rauhasta.
Tänä vuonna joulu tuo mukanaan myös pitkän vapaahetken, sillä aatto on maanantaina. Kaikkeen on aikaa, myöskin ruuanlaittoon, kun joulun alla on sopivasti viikonloppu.
Somero-lehti toivottaa
lukijoilleen
Hyvää ja Rauhallista Joulua.