Kotimaiset elokuvat somerolaisten suosikkeja

0
Elokuvassa Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja nähdään muun muassa Sulevi Peltola ja Heikki Kinnunen.

Bio Jukolan viime vuoden 10-kärjessä listan elokuvista kaikkiaan seitsemän elokuvaa on suomalaisia. Vain kolme elokuvaa, Ihmeperhe 2, Mamma Mia! Here We Go Again ja Hotel Transylvania 3: Monsterit matkalla ovat listalla ulkomaisia.
Someron kymppilistan kärjessä on Tiina Lymin ohjaama, Dome Karukosken ensimmäistä Mielensäpahoittaja-elokuvaakin paremmaksi kehuttu Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja. Toiseksi katsotuin Somerolla oli Markku Pölösen ohjaama, sodan jälkeistä jälleenrakennuskautta aina olympiavuoteen saakka kuvaava elokuva Oma maa, ja kolmantena oli Timo Koivusalon ohjaama taiteilijaelämäkerta Olavi Virta. Lehdessä lisää myös elokuvakäyntien tilastoja.

 

Lue lisää 04.01.2019 lehdestä