Seitsemänkymppinen partiolainen

0
Mauno "Brynski" Kuismalle on myönnetty Hopeasusi-ansiomerkki. Se voidaan myöntää miespuoliselle partiojohtajalle, joka on toiminut useita vuosia partiojohtajatehtävissä keskusjärjestössä tai partiopiirissä ja lippukunnassa ja on saavuttanut arvostetun aseman laajalti tunnettuna partiopersoonana. Saaja on omalla poikkeuksellisen suurella panoksellaan vienyt partiotoimintaa eteenpäin. .

Teksti Sauli Kaipainen
Lempinimen Brynski Mauno Kuisma sai jo nuorena, mennessään 12-vuotiaana kaveripiirin houkuttamana mukaan partiotoimintaan. Siitä alkoi hyvä harrastus, joka on kantanut läpi elämän aina näihin päiviin asti. Toinen lempinimi hänellä on Manu, vain harvoin miehestä kuulee käytettävän etunimeä Mauno. Tänään Brynski täyttää 70 vuotta.

 

Lue haastattelu 28.12.2018 lehdestä