Tukea äänestyspäätöksiin haetaan lehdistä

0

Suomalaiset hakevat ensi vuoden eduskunta- ja europarlamenttivaalien äänestyspäätöksiin selvästi eniten tukea painetuista tai digitaalisista sanomalehdistä ja televisiosta, selviää IRO Research Oy:n marras-joulukuussa Sanomalehtien Liiton toimeksiannosta tekemästä tutkimuksesta.
Ensi kevään eduskuntavaaleissa äänestävistä 67 prosenttia ja europarlamenttivaaleissa äänestävistä 71 prosenttia hakee tietoa äänestyspäätöksensä tueksi painetuista tai digitaalisista sanomalehdistä.
Vastaavat luvut television osalta ovat 63 ja 69 prosenttia. Muut mediat jäävät molempien vaalien osalta selvästi kärkikaksikon taakse.
Myös Somero-lehti elää vahvasti mukana eduskuntavaaleissa. Olemme jo kertoneetkin, että kisaan on ilmoittautunut Somerolta Jani Kurvinen (kesk.) sekä Somerolla kauppiaana toimiva salolainen Mikko Lundén (ps.).
Nyt ehdokkaaksi on settunut myös Somerolta kotoisin oleva salolainen Mika Nummenpalo (Liike Nyt).