Varkaat tunkeutuivat vanhuksen asuntoon ja varastivat kaksi lompakkoa

0

Kaksi mieshenkilöä varasti vanhukselta rahaa Somerolla maanantai-iltana. Varkaus tapahtui vanhuksen kotona Turuntiellä kuuden aikoihin.
Miehet olivat tulleet somerolaismiehen rivitaloasunnon ovelle ja ilmoittaneet tulleensa tarkistamaan vesijohtoja. Taloyhtiössä on putkiremontti meneillään.
Toinen miehistä oli ohjannut asunnon haltijan asunnon keittiöön ja pidätellyt häntä siellä ja toisen miehistä meni olohuoneeseen.

Miesten poistuttua somerolaismies oli huomannut, että olohuoneessa olevan lipaston lukitun laatikko oli murrettu auki ja laatikossa olleet kaksi lompakkoa rahoineen oli anastettu.
Poliisipartion tutkiessa tapahtumaa paikalle tuli kahden muun asunnon haltijat. Molemmat kertoivat miesten tulleen asuntoihin sisälle samalla tavoin putkihommiin viitaten. Näistä toiseen asuntoon kyseiset miehet olivat tulleet sisään puoliväkisin, asukkaan estelystä huolimatta. Näistä kummastakaan asunnosta ei kuitenkaan ollut anastettu mitään.
Jäljistä päätellen miehet olivat kiertäneet asuntojen ovilla kaikilla kyseiselllä alueella olevilla neljällä rivitalolla.