Vuorot Someron ja Helsingin välillä vähenevät edelleen

1
Linja-autonkuljettaja Lasse Heino lähdössä 12.45 ajavalla vuorolla Helsinkiin. Hänelle ei ole tullut palautteita muuttuneista aikatauluista.

Suorat linja-autovuorot Somerolta Somerniemen kautta Helsinkiin ja sieltä tänne vähenivät jälleen.
Tämän viikon maanantaina tulivat voimaan Pohjolan Liikenteen uudet aikataulut, joiden mukaan aamuvuoro Somerolta arkisin kello 5.45 loppui kokonaan, samoin kuin ainoa iltapäivävuoro perjantaita lukuun ottamatta kello 16 Helsingistä Somerolle. Nämä vuorot eivät liikennöi enää kuin Hyönölästä saakka, eivätkä paljon enää lohduta somerolaisia.

 

Lue lisää 11.01.2019 Somero-lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. Nyt taitavat kunnanpäättäjien haaveet pääkaupunkiseudulta Somerolle muuttavien eläkeläisten tulosta Somerolle kaatua. Ei varmaan kunnassa kannata rakentaa jatkossa lisää kerrostaloja heille ei palaaville eikä laskea palveluja /ostovoimaa ei palaavien varalle. Harmi, tällainen liikenneyhteyksien vähennys lisää Someron alkanutta näivettymistä edelleen, eläkeläiset muuttavat pääkaupunkiseudulta Forssaan kun siellä liikenneyhteydet pelaavat asiallisesti.

Kommenttien lisääminen on estetty.