Hallituksessa on saatu kelkka kääntymään

0
Petteri Orpo vakuutteli kuulijoilleen, että kokoomuksella on Varsinais-Suomessa hyviä ehdokkaita. Menetettyä viidettä paikkaa lähdetään ajamaan vaaleissa tosissaan takaisin.

Kokoomuksen puheenjohtajan, valtiovarainministeri Petteri Orpon vierailu Somerolla jäi hieman odotettua lyhyemmäksi. Maanantain huono ajokeli viivästytti samana päivänä Paimiossa ja Sauvossa käyneen Orpon matkantekoa.
Petteri Orpo totesi käyneensä täällä aiemminkin.
– Juuri muistelin, että 2007, kohta 12 vuotta sitten, jolloin pääsin ensimmäistä kertaa eduskuntaan, päätin vaalikierrokseni, voisi sanoa Suomen keskeisimmässä paikassa Somerolla. Vaalit menivät hyvin, että ehkä juuri siksi.
Orpo totesi näiden vaalien saaneen jo isoja keskustelunaiheita.
– Muutama viikko sitten ruvettiin puhumaan Oulun tapahtumista ja viime viikolla paukahti esiin Esperi Caren myötä keskustelu vanhuspalveluista. Hyvä että puhutaan, koska juuri vanhuspalveluista tämän maan pitää huolehtia hyvin, Petteri Orpo muistutti.

 

Lue lisää 08.02.2019 Somero-lehdestä