Muistelut kiinnostavat

0

Somero-lehti on julkaissut vuodesta 2015 vanhoja lehtiartikkeleitaan otsikolla Muistellaan menneitä.
Viime vuotisen verkkosivujemme päivityksen yhteydessä päätimme lisätä entisestään muistelusten määrää. Sivuilta löytyy pääasiassa 10, 20 ja 30 vuotta sitten julkaistuja juttuja, mutta myös tämän päivän uutisiin sopivia vanhoja artikkeleita.
Sen olemme huomanneet, että muistot kiinnostavat. Tuon tuostakin palstan artikkeli nousee sivuillamme viikon luetuimpien joukkoon.
Luettiinpa yksi 10 vuotta sitten tehty gallup Radio Suomipopin Aamulypsy-ojelmassakin. ”Somero-lehti on taas tehnyt erittäin mielenkiintoisen jutun”, aloitti juontaja Jaajo Linnonmaa. Tosin unohtivat kertoa, että kyseessä oli Muistellaan menneitä -osio. Hauskaa juontajilla kuitenkin oli, kun lueskelivat gallupia, jossa ihmisiltä kyseltiin, että paljonko kello on. Ohjelma on edelleenkin kuunneltavissa radion verkkosivulla.
Tässä numerossa nostimme paperisen lehdenkin puolelle kirjoituksen, jonka edesmennyt Kai Linnilä teki silloin, kun Elina ja Risto Rasa olivat muuttamassa Somerolle.
Verkkosivuiltamme muisteluita löytyy roppa kaupalla lisää.