Vuoden 2018 Urheilija paljastetaan gaalassa perjantaina

0

Someron Vuoden 2018 Urheilija paljastetaan perjantaina 1.3. monitoimitalolla järjestettävässä gaalassa.
Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille.
Ohjelmassa on Vuoden Urheilija -äänestyksen tuloksen julkistamisen lisäksi muidenkin viime vuonna menestyneiden urheilijoiden palkitsemista, ”Hullunkuriset olympialaiset”, Somerniemen Musiikkiteatterin tarjoilemaa musiikkia ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Jani Kurvisen juhlapuhe.
Vuoden Urheilijaäänestys päättyi viime viikolla. Someron Liikunnan nimeämät ehdokkaat olivat Ahmed Ali, nyrkkeily, Tommi Holttinen, seiväshyppy, Silja Kosonen, moukari/kiekko, Henri Liipola, moukari, Minna Nikkanen, seiväshyppy, Aaro Nikula, lentopallo, Veikka Sarén, triathlon ja Tiina Väre, suunnistus.
Urheilugaalan järjestää Someron Liikunta jäsenseuroineen.

Lue lisää 5.3.2019  lehdestä