Eduskunnassa ei kaikista tärkeistä asioista edes keskustella

0
Paavo Väyrynen lähti mukaan politiikkaan yli 50 vuotta sitten. Sitä kautta häneltä löytyy vertailupohjaa menneisiin, nykyisiin ja tuleviin päätöksiin.

Konkaripoliitikko Paavo Väyrysellä on pitkä kokemus politiikasta, kansanedustajaksi hänet valittiin ensimmäisen kerran 1970. Vuodet ja tehtävät ovat koulineet Väyrysestä sujuvasanaisen esiintyjän. Asiakokonaisuudet ja lauseet seuraavat toisiaan selkeinä ja helposti käsiteltävinä.
Torituvassa Väyrynen kertoi keskustasta eroamisensa syistä sekä oman puolueen perustamisesta. Tähtiliike on hänen mukaansa uusi, poliittinen puolue, joka oli välttämätöntä perustaa Suomen tulevaisuuden turvaamiseksi.
– Suomen poliittisessa järjestelmässä edustuksellinen demokratia ei toimi. On kansan keskuudessa hyvin tärkeinä pidettyjä asioita, joista eduskunnassa ei edes keskustella, puhumattakaan, että niistä tehtäisiin päätöksiä.

Lue lisää 29.03.1999 Somero-lehdestä