Huonekaluhalliin tulee Tarjoustalo

0
– Tällä paikalla kaupankäynti on ollut jo pitkään vilkasta. Toivottavasti tilat eivät jää Vapiksen lähtiessä ainakaan pitkäksi aikaa tyhjilleen, toteaa hallin omistaja Mika Pukkila.

Somero-lehti 3.3.2009

Teksti Sauli Kaipainen
Tarjoustalo avaa ovensa huhtikuun lopulla entisissä Virtasen huonekaluhallin tiloissa Lamminniemellä. Sisätilat remontoidaan vuokraajaa varten täysin, kaikki pinnat käydään läpi.
Tokmannin aluepäällikkö Jyrki Jääskeläinen kertoo kornsernin odottelevan noin 3 000 neliön tiloihin vilkasta kaupankäyntiä.
– Forssan seutu on jo osoittautunut hyväksi paikaksi. Meille tarjottiin täältä tiloja, ja laskimme niin, että nykyistä isompi myymälä tänne kannattaa laittaa. Kesäasukkaiden ostamisen varaan me laskemme Somerolla aika paljon, Jääskeläinen ynnää laajentamisen syitä.
Tokmanni-konserni on tähän asti tehnyt menestyksekkäästi kauppaa VapaaValinnan väreissä Joensuuntien varrella. Jääskeläinen myöntää, että paikka on ollut hyvä, mutta on käynyt vääjäämättä ahtaaksi. Nyt tilaa tulee puutarhamyymälälle sekä muun muassa elintarvikkeille, työkaluille ja kodin pienelektroniikalle.