Jarkko Putkonen ja Ahmed Ali iskevät Koskella

0
Timo-Juhani Hirvikangas (vas.) ja Jarkko Putkonen.

Someron naapurikunnista Koski täyttää 150 vuotta. Yksi juhlavuoden tapahtumista on Koski Iskee -nyrkkeilyilta, joka järjestetään huomenna lauantaina 16.3.
Mukana illan järjestelyissä ja talkooapuna ovat myös Someron Voiman nyrkkeilijät.
Illan pääottelussa nähdään Koskella varttunut ja Someron Voiman riveistä ammattilaisuralle ponnistanut Jarkko Putkonen. Illan toinen tähti on Turun tämän hetken ykkösnyrkkeilijä Timo-Juhani ”Tipi” Hirvikangas. Mukana on myös muun muassa kaksinkertainen amatöörien Suomen mestari ja PM-edustaja Jarkko Ojapalo.
Illan aikana on luvassa viisi ottelua. Ammattilaisotteluiden kesto on kuusi erää ja paita päällä isketään kolmen erän kamppailuja.
– Someron Voiman nyrkkeilijöistä vast’ikään yleiseen sarjaan siirtynyt Ahmed Ali tulee kohtaamaan eestiläisvastustajan. Myös Sami Kaarlejärvelle oli ottelu suunniteltuna, mutta hän loukkaantui eikä nyt pysty nousemaan kehään, kertoo tiedottaja Petri Paimander.

Ilta nähtävillä myös streamin välityksellä Kosken kunnan sivuilla.