Sievi nurin kentällä ja katsomossa – SoVo Futsal vahvalla esityksellä välieriin

0
Marjukka Lamppu ja Taija Lettinen ajelivat reilut 12 tuntia edestakaisin kestäneen matkan kannustaakseen SoVo Futsalin liigajoukkuetta Sievissä. Kaksikko kuvasi joukkueen ja fanien riemukkaita tunnelmia muidenkin iloksi.

Teksti Juha Laakso
Someron Voima Futsal ja sen intomielinen kannustajajoukko päästivät riemun valloilleen keskiviikkoiltana Sievissä. SoVo kukisti Sievi FS:n Futsal-Liigan ratkaisevassa puolivälieräottelussa ja varmisti pääsynsä tämän kevään mitalipeleihin.
Voiton siemen kylvettiin viime sunnuntaina Somerolla, missä SoVo tasoitti ottelusarjan voitot 2–2:een.
Sovolaiset saivat painetilan selättämisestä kosolti lisää itseluottamusta, kun taas sieviläiset astelivat viidenteen puolivälierään selvästi epävarmempina kuin aiemmin.
SoVo otti alusta lähtien komennon kentällä, eikä Sievin pelaajien oloa tehnyt lainkaan mukavammaksi se, että somerolaiskannattajat ottivat äänekkäimmän roolin heidän kotisalinsa katsomolehtereillä.
Ratkaisupeliä oli saapunut paikanpäälle seuraamaan viitisentoista innokasta SoVon kannattajaa rumpuineen ja avonaisine äänijänteineen. Kannustuskilpailussa he päihittivät yli parisataapäisen kotiyleisön yhtä tyylikkäästi kuin SoVo kentällä kotijoukkueen.

 

Lue lisää 29.3.2019 lehdestä