Tänään voi nauttia musiikista ja tukea SoVo Futsalin liigajoukkuetta

0
Tero Vaara esittää Somerolla Mamban musiikkia. Yhtyeen hittejä ovat muun muassa Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, Lauantai-ilta, Meille vai teille, Valokuvia ja Vielä on kesää jäljellä.

Someron Voiman jalkapalloilu on kerännyt varoja harrastustoimintaan järjestämällä show-iltoja ravintolaan. Takana on kaksi stand up -iltaa ja tänään on Vuorossa Mamban keulahahmon Tero Vaaran keikka Seurahuoneella.
Idean takana ja iltojen puuhanainen on Voima-naisten alkuperäisjäseniin vuosien takaa lukeutuva sovotar Taija Lettinen.
– Hyvin ovat illat menneet, väkeä on piisannut ja positiivista palautettakin on tullut, Lettinen sanoo.
– Viime vuonna saimme stand up -illan tuotolla Voiman jalkapallotytöille ja pojille monta hallivuoroa Eerikkilään. Eli pystyimme pidentämään jalkapallokautta tuntuvasti, Lettinen kertoo.
Tänä vuonna olleen toisen komiikkaillan avulla pikku-sovottaret keräsivät varoja ulkomaille suuntautuvaa turnausmatkaansa varten.
– Sen jälkeen futsalin liigajoukkueesta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, lähtisinkö järjestämään heillekin jotakin. Ja nyt päädyttiin pub-henkiseen musakeikkaan.
– Kaikki liigafanit siis mukaan keikalle ja samalla tukemaan joukkuetta, kehottaa Lettinen, joka vastaili Somero-lehden kysymyksiin autossa matkalla katsomaan SoVo Futsalin peliä Sieviin.
– Lähdettiin Maiskun kanssa huutojoukoksi. Matkaa on yhteen suuntaan noin kuusi tuntia, eli joskus aamuyöstä ollaan taas kotona Somerolla, iloiset futsalfanit Taija Lettinen ja Marjukka Lamppu juttelivat puhelimeen.