Veikkauksen pelien ikäraja nousee 18 vuoteen

2
Veikkauksen pelien ikäraja nousee 18 vuoteen kesäkuun alussa. 17-vuotiaan Taneli Sorvojan mielestä riittävä ikäraja olisi 15 vuotta.

Somero-lehti 24.3.2009

Teksti Tiina Virta

– Olen pelannut raviveikkausta kolmisen kuukautta. Pelailemme Ärrällä ravimiesten kanssa ja yritämme voittaa rahaa. Suunnitelmissa on mennä joskus katsomaan raveja myös paikan päälle. Pelaan Veikkauksen pelejä muutaman kerran viikossa, ravien lisäksi tulee pelattua lottoa ja kenoa. Voittojakin on tullut ihan mukavasti. Aloitin pelaamisen 15-vuotiaana pitkävedolla, jonka lisäksi pelailin pelikoneilla. Mielestäni 15 vuotta on ihan sopiva ikäraja rahapeleille. Iän myötä sitä tietenkin muuttuu järkevämmäksi, mutta pelaamiseen voi jäädä koukkuun vanhempanakin, jos ei osaa pelata kohtuudella.

2 KOMMENTIT

Kommenttien lisääminen on estetty.