Ville Valon ja Agentsin Badding-levy myi kultaa ja nousi listaykköseksi

0
Ville Valo ja Esa Pulliainen nähdään Somerolla keikalla vappuaattona 30. huhtikuuta. Keikka on loppuunmyyty. KUva Minna Määttänen/SSS

Rauli Badding Somerjoen kappaleista koostuva Ville Valo & Agents -uutuuslevy on myynyt kultaa. Kultalevyn raja on 10 000 kappaletta.
HIM-yhtyeen solistin Ville Valon ja Agentsin 15. helmikuuta julkaisema Ville Valo & Agents -albumi myi kultaa alle viikossa.
Rauli Badding Somerjoen kappaleiden uudelleentulkinnoista koostuva levy nousi myös Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.
Lista on viikoittain julkaistava tilasto Suomen myydyimmistä äänitteistä sekä musiikin suoratoistopalveluiden kuunnelluimmasta sisällöstä.
– Kiitos ja kumarrus koko konkkaronkalle koppavasta avauksesta soivalle siniristiretkellemme! Oman osuuteni kunniasta tahdon omistaa syntymäpäiväänsä tänään viettävälle Valon dynastian matriarkalle, äidilleni Anitalle, jota ilman ei tästä pillistä olisi kuulunut pihaustakaan, Ville Valo kommentoi tiedotteessa.
– Rauli ”Badding” Somerjoki lives!, Esa Pulliainen summaa.
Yhtye aloitti odotetun kiertueensa 2. maaliskuuta. Someron Esakalliolla se nähdään vappuaattona 30.4.
Suurin osa keikoista on jo loppuunmyyty.
Kesällä Ville Valo & Agents -yhtye esiintyy myös 13 festivaaleilla ympäri Suomen Provinsista Ruisrockiin, Ilosaarirockiin ja Pori Jazzeille.

 

Lue arvostelu 8.3.2019 lehdestä