Missi moottoripyörällä ihastutti automarkkinoilla

0
Karita Tuomola keräsi katseita automarkkinoilla.

Somero-lehti 27.4.1999

Teksti Kai Merilä

Automarkkinoilla tarjottiin monenlaista silmänruokaa kävijöiden iloksi. Yksi suosituimmista oli Miss Suomi 1997 Karita Tuomola, joka näytti ajotaitojaankin hurautellen skootterilla Someron keskustaan. Vanhat autoklassikot ovat aina yhtä upeita kiiltävine kylkineen. Suosittu oli myös autohuutokauppa, jossa myytiin kaikki tarjolla olleet autot. Karita Tuomola kertoi nauttivansa yli kaiken vauhdin hurmasta.

– Ralliautoa en ole vielä kokeillut, mutta asia on jo kiikarissa tulevana kesänä. Myös työelämässäni kaipaan vauhtia ja uusien alueiden valtaamista.

Someron toisten Automarkkinoiden juontajana oli Turkka Mali.

– Teillä meneekin täällä Somerolla hyvin. On automarkkinaa ja uutta kirjastoakin rakennetaan tuohon vierelle. Meillä Vorssassa on vain kaksi nähtävyyttä ja ne kummatkin ovat Sirkka-Liisa Anttilalla, kuulutti Turkka Mali.