Somerolaisten pitäisi ymmärtää paikkakuntansa palvelukokonaisuuden erinomaisuus

0

Pääkonsuli Johannes Koroma on usein Somero-lehden kolumneissaan kehunut Someron palvelutarjontaa ja kulttuurielämää.
Someron Yrittäjien kevätkokouksessa hän painotti sen tärkeyttä koko paikkakunnan vetovoimaisuuden kannalta.
– Olisi tärkeää, että kaikki somerolaiset ymmärtäisivät, kuinka erinomainen palvelukokonaisuus täällä on tarjolla. Yksityisten palveluiden lisäksi täällä on hyvä lukio, nykyaikainen uimahalli, kirjasto ja monitoimitalo. Kun siihen lisätään monipuolinen kulttuuritarjonta ja vahva urheilupanos, harva samankokoinen tai suurempikaan kaupunki yltää samaan. Tältä osin Someron vetovoima on hyvässä kunnossa. Ne ovat myös parasta vastalääkettä muuttotappioiden torjunnassa, osa-aika-asukas Johannes Koroma totesi.

 

Lue lisää 2.4.2019 lehdestä