Uurnat odottavat

0

H-hetki lähestyy ja tahti kiihtyy. Ehdokkaita saapuu esittäytymään Somerollekin bussilasteittain.
Hyvä, että muistavat Someron, edes näin vaalien alla.
Somero-lehti on antanut palstatilaa niille, jotka ovat henkilökohtaisesti saapuneet paikkakunnalle. Kymmenen kysymyksen paketista on arvottu yksi jokaiselle. Tässäkin lehdessä vastailee vihreiden turkulaisekonomi. Ja lisää vastaavia juttuja on tulossa ensi viikolla.
Nyt kun ehdokkaat ovat esittäytyneet ja mielipiteitään kertoilleet, on äänestäjien vuoro aktivoitua. Hävettävän pieni äänestysprosenttimme pitäisi saada paremmaksi.
Someron historiassa on koettu, että jokainen ääni on tärkeä. Mauri Salo nousi aikanaan eduskuntaan kolme kertaa ensimmäiseltä varasijalta. Hän oli ehdolla myös vuoden 2011 eduskuntavaaleissa, mutta jäi toiselle varasijalle. Eroa ensimmäiseen varasijaan oli yksi ääni ja keskustan listalta viimeisenä eduskuntaan valittuun 12 ääntä.