Ysiluokille satoi menestystä kirjoituskilpailussa

0
Kaikki palkinnonsaajat ja heidän opettajansa Turussa pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa. Kuvassa kilpailun voittaja Lumi Sariola Naantalista (2. vas.), kolmanneksi sijoittunut Ingrid Jansson Nauvosta (4. vas.) ja sen jälkeen somerolaiset Paavo Järvenpää, opettaja Marjo Salonen, Aino Kesäniemi, opettaja Sini Persson ja Laura Hulkkonen. Viimeisenä rivissä on rotarien piirikuvernööri Risto Suviala.

Someron yläkoulun yhdeksännet luokat pärjäsivät komeasti rotaripiirin järjestämässä kirjoituskilpailussa. Turussa pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa peräti kolme viidestä palkitusta oli somerolaisia oppilaita.
Kirjoitusten taso Somerolla oli niin hyvä, että paikallisesti haluttiin palkita vielä kaksi oppilasta lisää. Kilpailun aiheena oli ”Onko rauha mahdollinen?”. Paperilehdessä on julkaistu kokonaisuudessaan myös kolmen parhaan somerolaisen kirjoitukset.

 

Lue lisää 26.04.2019 Somero-lehdestä