Someron PePe esittäytyy kotiyleisölleen

0
Henri Säippä ja Arto Lindroos ovat innokkaita rullakiekkoilijoita.

Somero-lehti 11.5.1999

Teksti: Juha Laakso

Torstaina kirjoitetaan taas uusi luku somerolaiseen urheiluhistoriaan, kun paikallinen rullakiekkojoukkue esittelee taitojaan ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussaan kotiyleisölleen.

Mystiseltä kalskahtava ”PePe Inline Hokey Team” puolustaa somerolaisvärejä rullakiekon ns. Mission Liigassa. Sarjataso on SM-liigan jälkeen valtakunnan toiseksi korkein, eli vastaa jääkiekon ykkösdivisioonaa.

PePe pelaa kuuden muun joukkueen kanssa länsirannikon alueen lohkossa,. Heinäkuun alkuun mennessä joukkueet ovat pelanneet kaksitoista kierrosta, minkä jälkeen lohkon voittaja pääsee karsimaan noususta SM-liigaan.

Vielä on pakko yrittää tivata pepeläisiltä seuran nimen historiaa.

– Se on nyt sellainen sisäpiirin juttu vuosien takaa. Sen verran voin sanoa, että nimi syntyi jo viime vuosikymmenen lopulla kun me pelasimme melkein samalla porukalla katulätkää Kaislarannassa, naurahtaa Henri Säippä.

PePen joukkueessa pelaavat Henri Säippä, Eetu Lehtinen, Aleksi Hovila, Juha Laaksonen, Jarno Purtsi, Jussi Tapio, Harri Kuula, Arto Lindroos, Jere Salama, Tommi Lauren, Olli Lehtinen ja Teemu Lehti. Joukkuetta huoltaa Jarkko Pohjaranta.