Vuonna 2009: Rytmi-häiriö iskee kaksi–kolme kertaa vuodessa

0
Mala Malk oli tyytyväinen uusiin aurinko-laseihinsa, jotka hän löysi poistomyynnistä. Timo Ilmonen tekee Malkin kanssa kauppaa oman liikkeensä tuotteista.

Somero-lehti 26.5.2009

Teksti Salli Lehtinen

– Ollaan tässä pysähdelty eri liikkeissä pitkin Joensuuntietä. Takki, paitoja ja muuta tavaraa on kassissa, Mala Malk sanaili perheensä vaellusta halki kauppojen poistomyyntirysäystä, jossa oli mahdollista tehdä löytöjä puoleen hintaan.
Aivan erityisen tyytyväinen mies oli Ray Ban -aurinkolaseihinsa, jotka hän löysi puoleen hintaan optikkoliikkeen telineestä. Juuri Olympic-mallia hän on himoinnut itselleen.
Kesämekkoa testaillut Riitta Kalin kiitteli yrittäjiä, jotka jaksavat tsempata ja saavat ihmiset liikkeelle. Tällaisia tempauksia Somero tarvitsee.
Rytmihäiriö -tempauksessa yhdistyivät Leather Heavenin poistomyynnit ja Someron Sydämessä -liikkeiden järjestämät kesäkaupan avaukset. Mukaan lähti alun perin 16 yritystä, mutta loppumetreillä niitä tuli lisää.
Tapahtuma piristi kyläkuvaa. Niina Mikkola ja Ulla Nieminen Somero Sydämessä -yhdistyksestä päättelevät palautteen perusteella, että tällä tiellä jatketaan.
Timo Ilmonen painoi hiki hatussa töitä aamuseitsemästä lähtien Leather Heavenissa. Väkeä oli liikkeellä, yhdeksän kymmenestä Someron ulkopuolelta, mutta myös paikkakuntalaisia.
Viime vuonna Ilmonen vauhditti liikkeensä poistomyyntipäivää kiihdytysajonäytöksellä, ja väkeä oli mustanaan. Vastaavia ohjelmanumeroita ei nyt ollut yleisömagneetteina, mutta myynnillisesti meni hyvin.