Evertintien kerrostalo kelpaa ostajille

0
Evertintie 8:n kerrostalo kohtasi kiinnostusta.

Talousvaikeuksiin ajautunut kaupungin tytäryhtiö Kiinteistö Oy Somerasunnot sai yllätyksekseen huomata, että purkamispäätöksen saaneelle Evertintien vuonna 1968 rakennetulle kerrostalolle onkin kysyntää markkinoilla.
Osoitteessa Evertintie 8 sijaitsevasta kerrostalosta korkeimman tarjouksen tontteineen ja liittymineen teki Salon Hallitilat Oy, kauppahinnan ollessa 187 200 euroa. Matti Kakon Salon Hallitilat Oy:n lisäksi omat tarjouksensa jättivät myös salolainen Takatalo Oy ja somerolaiset Eero Manni ja Harri Virta.
Kaupunginhallitus puoltaa kerrostalon myyntiä ja aravarajoitusten purkamista, koska kyseessä on aravalainoitettu talo.
Kaupan ehtona on, että kerrostalo korjataan omistusasunnoiksi, jolloin se ei omalta osaltaan jää rasittamaan Someron runsasta vuokra-asuntotarjontaa. Ostaja on ilmoittanut tarkoituksenaan olevan uudistaa ja remontoida talon kaikki 15 asuinhuoneistoa samanaikaisesti laadukkaiksi myytäviksi huoneistoiksi. Kohderyhmänä on ulkopaikkakuntalaiset, jotka haluavat pois isommista kasvukeskuksista korkeiden asumiskustannusten johdosta.

 

Lue lisää 25.06.2019 Somero-lehdestä