Somerolaisnuori menehtyi pakettiauton ulosajossa

0

Somerolainen, vuonna 1998 syntynyt Oskari Emil Tapio Tolvi menehtyi tiistaina Kakkostiellä Lohjalla tapahtuneessa pakettiauton ulosajossa.
Pakettiauton kyydissä oli turman sattuessa kaksi ihmistä. Auton kuljettaja pääsi onnettomuuden jälkeen ulos autosta omin voimin. Kyydissä ollut matkustaja jäi autoon puristuksiin ja menehtyi myöhemmin.
– En tiedä tarkkaan, mitä tapahtui, sillä kuljettaja kertoo havahtuneensa siihen rytinään, kertoo komisario Ilkka Kantola Lohjan poliisista.
– Nuoret olivat palaamassa töistä. Takana ajaneen kuljettajan mukaan Kärköläntien risteyksessä ajoneuvo vain ajautui ulos tieltä. Mitään epätavallista ei ajotyylissä ollut sitä ennen havaittavissa, ei myöskään ylinopeutta.
Pakettiauto nousi kaiteen yli ja osui valaisintolppaan ja siitä metallirakenteeseen.
Onnettomuus tapahtui hieman puoli kuuden jälkeen illalla.
– Saattaa olla, että syynä oli hellepäivä, töistä väsynyt kuljettaja, silmiin paistanut aurinko. Yksi madollisuus on nukahtaminen rattiin tai tajunnan rajamaille vaipuminen. Vaikea sanoa. Ikävä onnettomuus joka tapauksessa, Kantola toteaa.
Ulosajanut pakettiauto tuhoutui korjauskelvottomaksi.