Vuonna 2009: Terveyskeskuksen palvelutiskille nyt vuoronumerolla

0
Osastonhoitaja Helena Laaksonen esittelee uutta vuoronumerolaitetta.

Somero-lehti 3.7.2009

Teksti Saija Käkönen

Someron terveyskeskuksen vastaanotto siirtyy vuoronumerosysteemiin maanantaista alkaen. Vuoronumeron nappaa siitä eteenpäin jokainen, joka asioi palvelutiskillä. Vuoronumeron on tarkoitus helpottaa järjestystä palvelutiskillä – jokaisen pitäisi päästä asioimaan omalla vuorollaan.
– Vuoronumeroiden avulla myös asioinnin yksityisyys säilyy paremmin, kun omaa vuoroaan voi odottaa rauhassa penkeillä, eikä palvelutiskin takana tarvitse jonottaa. Uusi systeemi antaa myös työrauhan vastaanoton henkilökunnalle, sillä he voivat hoitaa yhden asiakkaan asiat kerralla loppuun ja ottaa vasta sitten tiskille seuraavan, kertoo osastonhoitaja Helena Laaksonen.
Maanantaisin jono terveyskeskuksen vastaanottoon on yltänyt toisinaan ulos asti. Vuoronumeron kanssa ei tarvitse jonottaa, vaan voi istua rauhassa odottamaan.