Huumeissa, varkaissa ja ajokortti puuttuu

0

Poliisipartio pysäytti maanantaina Somerolla Tehdaskujalla henkilöauton. Henkilöauton kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Noin 50-vuotias salolaismies on syyllistynyt 15 kertaa aiemmin viimeisen vuoden aikana kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Partio pysäytti samassa tilanteessa myös toisen henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavaa voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi kuljettajana olleelle noin 30-vuotiaalle salolaismiehelle tehdyn huumausainepikatestin tulos oli positiivinen.
Samainen salolaismies oli rikoksen poluilla myös aikaisin tiistaiaamuna Salossa liikenneasemalla. Aseman työntekijä ilmoitti poliisille, että liikenneaseman mittarikentän avaimet oli anastettu hänen puhdistaessaan polttoainemittareita. Ilmoitushetkellä tekijät olivat yhä paikalla ja lähdössä liikenneasemalta henkilöautolla.
Miesten hallusta ja ajoneuvosta löytyi myös muuta liikenneasemalta anastettua tavaraa.
Poliisi otti kiinni varkaudesta epäiltynä kolme miestä. Salolaismiehen seurasta otettiin kiinni noin 40-vuotias somerolaismies ja noin 50-vuotias porilainen mies.