Nuorille tilat bändiharrastukseen

0

Kaupunki avaa uuden bänditilan urheilukentän viereen, entiseen lukion väistötilaan. Talon toisessa päässä kangaspuiden ääressä ovat Somero-opiston kutojat.

– Olisi kiva, jos suurempi joukko nuorisoa löytää tämän avulla musiikkiharrastuksen. Perustettaisiin paljon bändejä niin kuin 70-luvulla, tuumailee Manu Lehtimäki kaupungin uudessa bänditilassa. Lehtimäelle tila tuli sopivaan saumaan ja tarpeeseen, sillä muutto omakotitalosta rivitaloon toi haasteita musiikkiharrastukselle.

Lehtimäki ja Janita Hamppula olivat nuorisotoimen apuna listaamassa bänditilaan koululta saatuja soittimia ja muita tarvikkeita. Kaupunki sai muutama vuosi sitten testamenttirahaa ja se tulee ohjata muun muassa bänditoimintaan.

– Kun koulu muutti SoLusta pois ja vapautui täältä musiikkiluokka, josta löytyy myös jonkinlainen äänieristys, niin saimme tästä bänditilan ainakin vuodeksi, kertoo nuorisotyöntekijä Reima Luoma.

 

Lue lisää 20.08.2019 lehdestä