Hyvä on lähellä

0

Se, mitä Suomessa pidämme itsestään selvyytenä, saattaa maailmalla olla ihmettelyn aihe. Sama pätee mihin tahansa Suomen ja maailman kolkkaan, Someroon ja somerolaisiinkin.
Aina ei ymmärrä sitä hyvää, mikä on lähellä ja jonka vieressä on koko elämänsä elänyt. Somerolla on puhdas luonto, toimiva maatalous, lähiruokaa, kulttuuritarjontaa, yritteliäisyyttä ja omaperäisyyttä.
Somerolaisten tulee pohtia, miten ruoan, liikunnan, kulttuurin, kuten musiikin ja teatterin, voi yhdistää lähi- ja ekomatkailuun, ja tuoda siihen ripauksen luksusta.
Ulkomaalaiset ihastelevat suomalaista puhdasta luontoa, hiljaisuutta ja avaruutta. Puhtaus ja uudenlaiset matkailuelämykset ovat kuvia Suomesta parhaimmillaan ja vaihtoehtoja massa- ja hotellimatkailun rinnalle.
Terveellinen, tauditon ja antibiootiton suomalainen elintarvike kiinnostaa.
Innovatiivinen maatalous voi edistää ihmisten terveyttä ja ympäristön kestävyyttä. Pitää huolehtia luonnosta, syödä puhdasta ja terveellistä ruokaa sekä löytää alati uusia innovaatioita ja tapoja tähän. Suomi on tässä mitä parhain edelläkävijäesimerkki muulle maailmalle.