Retrokuormureita Someron teillä

0

Moni hieraisi silmiään keskiviikkona Somerolla nähdessään neljäntoista toinen toistaan komeamman veteraanikuorma-auton kulkevan letkassa. Kesäisellä ajelulla oli joukko iloisesti moikkailevia Veteraani kuorma-autoseuran jäseniä kunnostamillaan ajopeleillä. Mahtuipa mukaan vanhoja henkilöautojakin, yksi Mercedes-Benz ja Opelkin.

Somero houkutti porukan liikkeelle retrohenkisillä kohteillaan. Reippaasti Härkätietä edennyt letka ajoi ensin Mäkilän Traktorimuseolle, josta Böndelle syömään, ostoksille Puuvillakeskukseen ja Helmeen sekä lopuksi vielä Hovilan kartanolle. Kuormurit herättivät ihastusta ja kiinnostusta matkanvarrella. Kuvia tallentui moneen kännykkään ja kameraan.

Katso veteraanien saapuminen Traktorimuseolle linkin kautta

Lue lisää 16.08.2019 lehdestä