Someron Säästöpankki laajentaa toimintaansa isännöintiin

0
Hannu Rauhala (vas.) on myynyt Someron Asuntokeskuksen liiketoiminnan Sp-Isännöintipalvelulle, jonka takana on Someron Säästöpankki. Kaupan kätteli toimitusjohtaja Petri Siviranta.

Someron Säästöpankki on perustanut isännöintiliiketoiminnan ja sitä tulee hoitamaan uusi yritys Sp-Isännöintipalvelut Oy. Se aloittaa toimintansa syyskuun alusta. Sp-Isännöintipalvelut on ostanut Someron Asuntokeskuksen liiketoiminnan. Asuntokeskuksen henkilökunta ja asiakkaat siirtyvät uudelle yritykselle.
Sp-Isännöintipalvelut tekee isännöintipalvelua talo- ja kiinteistöyhtiöille sekä huolehtii kiinteistöjen talouden ja hallinnon hoidosta. Yritys tulee laajentamaan toimintansa koko pankin toimialueelle: Urjalaan, Forssaan, Somerolle, Saloon ja Perniöön.

 

Lue lisää 30.8.2019 lehdestä