Baddingin kotitalo on pelastettava

0
Baddingin kotitalo on sisältä huonossa kunnossa.

Hyvät somerolaiset! Tehkää kotiseututyötä ja korjatkaa Rauli ”Badding” Somerjoen kotitalo kuntoon. Tulevaisuus kiittää.

Salolainen

Baddingin kotitalo pitää ehdottomasti pelastaa. Jos sinne talkoot järjestetään, olen mukana. Ilmoittakaa vain aika, niin hanttimies on valmiina.

Fani

Ihana syyssää kesäkauden päätösiltana Ämyrillä. Eturiviin kuuluvat huiput lavalla, Taikakuu ja naisyhtye Neitoset pistivät parastaan, huolehtivat tanssikansan viihdyttämisestä ja loistavasta meiningistä. Hyvä fiilis tarttuu, nautinto jatkuu pitkään! Jäädään odottelemaan jo ensi kesää samoissa merkeissä!

Kiitos

Hieno yrittäjäilta ja hieno esiintyjä. Kiitos järjestäjille. Mukavaa, että meitä yrittäjiä muistetaan tällä tavoin.

Yksinpuurtaja

Niin kaupunki kuin yrittäjätkin hyödyntävät Baddingia yhä sen verran paljon, että eiköhän ole aika kääriä hihat ja laittaa se pytinki pystyyn. Kysykää missä tahansa Suomessa, että mitä Somerosta tiedetään. Ja me kaikki tiedetään, mitä vastataan.

Baddingin puolesta

Kuuntelin keskustan puheenjohtajaehdokkaitten puheita, joilla yrittivät luoda hurmosta aikaan. Kulmuni maalaistyttönä puhui outoja, että perunamaata kitketään. Minä en ole vajaaseen 70 vuoteen sellaista nähnyt. Olikohan kovin uskottava?

Irma

On suuri häpeä, jos Rauli Badding Somerjoen kodin annetaan lahota paikalleen. Oli kenen omistuksessa tahansa, se on tärkeä maamerkki. Kyllä kymppitonneja on huonompiinkin kohteisiin laitettu.

Someron asukas

Kaupungin on pelastettava Baddingin kotitalo. On häntä niin paljon täällä hyödynnettykin.

Takaisinmaksun aika

”Tulevaisuusvisionäärit” julkistivat visionsa, jossa kertoivat kaupunki- ja keskustaajamien muuttuvan parinkymmenen vuoden sisällä lähes autottomiksi pittoreskeiksi kävely- ja puistokatu, keskusta- ja taajamakeitaiksi. Somerolaiset päättäjät ovatkin nyt tarttumassa niin kutsutusti ”härkää sarvista” suunnittelemalla ensi vuodelle kilpailua, johon voivat osallistua arkkitehtuuria-, rakentamista- ja kaupunkiympäristösuunnittelua yliopistoissa opiskelevat opiskelijat. Itsekin jonkinmoisena kaupunkien keskustoja kunnallistekniikoineen kaivinkoneineni ”muokanneena tulevaisuusvisionäärinä” otan suurella ilolla somerolaisten päättäjien päätöksen vastaan muokata myös Someron kaupunkikeskustaa suunnittelukilpailun myötä tulevaisuuden kriteerit täyttäväksi ihmisystävälliseksi taajamaparatiisiksi.

Raimo Rönkkö