Baddingin kotitalon kohtalo sytytti somerolaiset – Talkoisiin ilmoittautunut jo kymmeniä vapaaehtoisia ja useita yrityksiä

2

Somero-lehti uutisoi viime perjantaina Someron suuren pojan, Rauli Badding Somerjoen synnyinkodin alati rapistuvasta tilasta.
Baddingin sisko Mailis Niemelä kertoi jutussa, että erään rakennusalan ammattilaisen tekemän kuntoarvion mukaan pelastava ensiremontti maksaisi noin 10 000 euroa, mihin perikunnalla ei ole varaa.

Somero-lehden uutisen jälkeen sosiaalisessa mediassa alkoi tapahtua, eikä pelkästään keskustelu-asteella. Uutisen kirjoittaneen somerolaistoimittaja-muusikko Kai Merilän sähköposti ja Facebookin Messenger alkoivat täyttyä talkoisiin halajavista somerolaisista.
– Ihan uskomaton hyökyaalto. Mukaan ilmoittautui monenlaista rakennusalan yrittäjää, kuljetuspuolen yrittäjiä, artesaaneja, kirvesmiehiä, siivoojia ja jopa catering-yrittäjä, joka tarjoaisi rakennusporukalle ruokaa.

 

Lue lisää 10.9.2019 lehdestä

2 KOMMENTIT

  1. Ette ole tosissanne! Somerolaisetko korjaavat Raulin siskolle ja tämän perheelle kesämökin talkoilla? Ja siellä saa käydä pällistelemässä silloin, kun suku ei ole lomanvietossa? Kymppitonnin remonttti?!?!!

    Eiköhän perikunnan kannattaisi myydä torppa Someron kaupungille tai jollekin asiaan vihkiytyneelle taholle, jos paikka pyhiinvaelluskohteeksi halutaan muiden rahoilla kunnostaa?

    Perikunta tahkoaa koko ajan rahaa, kun Raulin biisit tuottavat Teosto-korvauksia.

Kommenttien lisääminen on estetty.