Baddingin kotitalosta

0
Rauli Somerjoen kotitalo.

Olen lukenut näitä Rauli ”Badding” Somerjoen kotitalon kunnostamista koskevia viestejä Somerosta. Varmaan onkin ihan hyvä ajatus saada se kuntoon. Olisi kiva saada tietää kenen omistuksessa kyseinen talo on ja mihin sitä aiotaan käyttää mahdollisen kunnostamisen jälkeen. Tulemmeko näkemään Badding-museon?

Ajatukseen ihastunut mökkiläinen

Kuten lehtijutussakin kerrottiin, talon omistaa laulajan perikunta. Mökki toimii heidän kesäpaikkanaan. Sieltä on kuitenkin luvattu opastettuja kiertokäyntejä, jos mökki saadaan kuntoon.

Toimitus

Toivottavasti herättäisiin ihan kunnolla. Jos Badding olisi syntynyt Amerikassa, olisi kyllä pieni paikkakunta hyödyntänyt asian aivan toisessa mitassa. Nyt ei ole saatu vuosikymmenten aikana muuta aikaiseksi kuin yksi kioski, jonka parkkipaikalle ei montaa autoa mahdu.

Ihmettelevä

Jos ja kun nyt ilmeisesti Baddingin lapsuudenkoti peruskorjataan, niin voisiko se olla avoinna myös yleisölle? Käsittääkseni kioskilta ei ole pitkä matka sinne.

Fani aikojen alusta asti

Tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjät, muistakaahan merkitä tapahtumailmoituksiinne päivämäärän lisäksi myös tarkka kellonaika. 10.9. ilmestyneen Somero-lehden tapahtumia-palstalla oli ilmoitus Mauno Kuusistoa muistellen -konsertista, joka on Someron kirkossa sunnuntai-iltapäivänä 15.9. Mihin aikaan tarkemmin?

Ajat jämptisti

Tapahtumia-palsta on tarkoitettu vain tapahtumien sisällön esittelyyn, esimerkiksi esiintyjien. Siinä ei siis ole varsinaisia tapahtuma-ilmoituksia. Eli ilmaispalstalla ei julkaista lippujen hintoja, osoitteita tai kellonaikoja, ne kuuluvat järjestäjien markkinoitavaksi. Ilmoitus tapahtumasta oli 6.9. lehdessä ja siinä kerrottiin tapahtuman alkavan kello 15.

Toimitus

Viedäänkö Somerolta nyt ambulanssikin? Joutuuko sairas vuodenvaihteen jälkeen täällä odottamaan ties mistä tulevaa apua ties kuinka kauan? Eli hylätäänkö meitä loistavasti palvellut Maavirta Oy kokonaan? Ajatuskin oman ambulanssitoiminnan päättymisestä on mahdoton.

A.R. Jaakkola

Tyrmistyttävä uutinen tuo somerolaisen ambulanssitoiminnan loppuminen. Kaikkea ei voi rahassa mitata. Vuosien varrella on saatu erinomaista palvelua sairaus- ja tapaturmatapauksessa. Turvallisiin käsiin on omaisen saanut jättää.

Miettivä

Kiitos Laura Nuotio isäsi muistokirjoituksesta! Se oli niin koskettava ja puhutteleva, että perhettänne tuntemattomankin silmät kostuivat. Teitä lohduttakoot lämpimät ja rakkaat muistot! Osanottoni ja voimia syksyynne!

S.V.