Jaatilantien rekkakieltoa ei noudateta

0
Rekkaliikenne haluttiin kieltää Jaatilantiellä, koska siellä sattui useita onnettomuuksia.

Rekkakuskeilta on tainnut unohtua kieltomerkki Jaatilantiellä. Vaaratilanne, kun talutin koiraa iltahämärässä.

Kieltomerkkiä pitää noudattaa

Mennäänkö sotessa kaikkeen mukaan lukien organisoituminen lääkärien edut edellä? Lääkäreihin liittyvästä yleisesti huomaamattomasta ajattelusta pitää kysyä. Miksi yksi ammattikunta lääkärit ja sen mielihalut pääsee määräämään, miten sote rakennetaan.Lääkärit ovat työmarkkinatermein ikäänkuin koko ajan lakossa, vaikka ovatkin koko ajan töissä. Mennään kaiken aikaa lääkärien edut edellä? Eihän sotea tehdä lääkäreitä, vaan lääketiedettä varten. Eihän mitään muuta ammattikuntaa kohdella kuin kuningasta ja hänen prinsessoitaan, joita passataan viimeisen päälle.

Jussi Vaarala

Someron K-Supermarket Härkätien peräkonttikirppiksen myyjät käyttivät ilmaisia myyntipaikkoja 28.6.–30.8. välisenä aikana peräti 246 kertaa. Toisin sanoen kirppis oli todellinen succéé tuoden osaltaan vilskettä somerolaiseen aktiiviseen elämänmenoon. Myyjiä tuli naapurikunnista ja Lietoa ja Pöytyää myöten, joten peräkonttikirppis jatkuu ensi kesänäkin.

Kiittäen

Kauppiaspariskunta henkilökuntineen

& Rönkkö