Kiitos kuarovestivaaleista

0
Somerniemen musiikkiteatterilaisia kuarovestivaaleilla.

Tuhannet kiitokset Kaurakedon Kuarovestivaalin puuhanaisille ja -miehille. Ihanan rohkeasti toitte täysipainoista kulttuuria tänne maalle.

Kesäkauraketolainen

Kiiruun puisto on keidas. Tuodaan seuraavaksi Akustinpuisto kaikkien tietoisuuteen. Siitä tulee huolehtia. Siellä on nuoria omenapuita, jotka notkuvat hedelmien painosta. Usea omena on jo pudonnut maahan; muumiotauti uhkaa. Pidetään huolta puistoistamme, jotta me kaikki saamme jatkossakin nauttia niistä.

Tuulikki K.

Suuri kiitos Tiistaikilpailuista kaikille järjestäjille. Vanhempien ja lasten kesäviikkojen ehdoton kohokohta. Ensi vuonna jatketaan.

Vakiokävijät

Kiitos sunnuntaina 25.8. tapahtumasta torilla, joka oli lapsille suunnattu poniratsastuksineen ja pomppulinnoineen. Vaatteet vaihtoivat omistajaa. Tötterönpyörittäjät selvittivät jonot ja jäätelö maistui. Aurinko paistoi ja hyvä meininki. Kiitos Teemu ja Anu.

Mamma jonka pienet osaavat leikkiä