Kissa etsii kotia

0

Talteen otettu 20.9. Annen kukka ja koti -liikkeen läheltä mustavalkoinen kissanpentu. Terhakka minikatti. Tiedustella voi Someron löytöeläinkodista.

0400965917

Forssan päivystys on toiminut hyvin. Heti ohjattu labraan ja tulosten valmistuttua lääkärille. Ei odottamista. Kaksi lääkäriä päivystämässä. Kokemus vuosien takaa Salosta päinvastainen.

Ei muutosta

Voiko kunta mitenkään vaikuttaa ambulanssiyrittäjien valintaan? Pelottaa, kun meiltä lähtee asiantunteva, laadukas ja lähellä oleva palvelu. Mikä tulee jatkossa olemaan ambulanssin lähtöpaikka? Jos lähtee Turusta, voi hätää kärsivän kärsimykset olla jo ohi, ennen kuin saapuu Somerolle. Tämä on tärkeä asia, joka on varmistettava.

Kun hätä on suurin

Uskomaton Illan varjoon -konsertti vertaansa vailla. Huippuhyvät esiintyjät tekivät illasta muistorikkaan, nostalginen musiikki yhdistettynä osaamiseen.

KIITOS

Tervetuloa kotiin Minna.

Ihailija

Minna, hyvä kun lopetit. Elämää on vielä paljon jäljellä. Hienon uran kuitenkin teit. Kiitos siitä, että veit Someroa edustavasti maailmankartalle.

Penkkiurheilija

Olipa mukavaa, että palasit Somerolle Minna Nikkanen. Kertoo jotakin ulkopaikkakuntalaisille se, että maailmaa kiertänyt nainen palaa heti Somerolle, kun pääsee. Olisit hieno markkinointikasvo kaupungille. Tsemppiä normaaliin elämään!

Ilahtunut ihailija

Tosi kurjaa, kun ihmiset eivät kunnioita mitään. Onneksi Badding-kioskilla ei tehty suurempaa vahinkoa. Vaikka on pieni, niin silti hyvin tärkeä rakennus Someron kaupungille. Toivottavasti rosvot nyt lukivat lehdestä, että siellä ei ole mitään arvokasta sisällä.

Harmistunut

Ei taas ole jollain järki pakottanut.

Jätäkää kioski rauhaan

Mahtavaa, miten osaavia elintarvikeyrittäjiä Somerolla on. Kolatutkin ovat voittaneet juustoillaan vaikka mitä kilpailuja ja nyt Paijat leivällään. Tästähän saa ulkopaikkakuntalaisille melkoisen juusto/leipävadin tarjottavaksi. Somerolaista ja samalla koko maan parhaimmistoa!

Herkuttelija

Mustavaatteiset lapset pimeillä teillä kännykät naamalla.

Huh huh

Aamulla soi puhelin. Siellä mies kertoi lukeneensa lehdestä, että omakotiyhdistyksen tiloihin on murtauduttu ja viety tavaraa. Mies lupasi lahjoittaa reppupuhaltimen. Hienoa, että maailmassa on vielä olemassa hyväsydämisiä ihmisiä.

Kiitollinen

Hei, sinä joka otit 19.9. K-market Härkätiestä ostos- tai pyöräkorista kolmella koristenapilla varustetut vaaleanharmaat villasormikkaat. Palauta ne K-market Härkätien kassalle, kiitos!

Tiina Hakamäki