Osta tilalta tänään Kolatun juustolalla

0

Valtakunnallista Osta tilalta! -päivää vietetään tänään 14. syyskuuta. Päivän aikana tilat ja tuottajat kutsuvat kävijöitä tutustumaan avoimien ovien merkeissä lähitilojen tuotteisiin, elämyksiin ja tarinoihin.
Maatalouden somerolaisia raaka-aineita on myytävänä toritapahtumassa Kolatun tilalla, Kolatuntien varressa Pitkäjärvellä.
Tarjolla on ainakin leipää, lihaa, perunoita, kananmunia, juustoja, jugurtteja, hunajaa, kurkkua, tomaattia ja kenties marjoja ja hedelmiäkin.
Mukana tuottajista ovat muun muassa Outi ja Heikki Tuominen Peltoniemen tilan kanamunilla, Outi Kolattu-Tolvi ja Janne Tolvi Kolatun Juustolan juustoilla ja jugurteilla, Mikko Virtanen lihatilan pakastetuotteilla ja perunoilla, Kaisa Vasama-Kakko Talvisillan tähkä ja trekoolin kurkuilla ja tomaateilla, Matti Korpela hunajalla ja Anna Paija Paijan tilan leivillä. Suunnitelmissa on, että Ali-Marttilan tilan Mervi Suni toisi myytäväksi hedelmiä ja marjoja.
Lapsille on tekemistä. Helena Lehtonen hoitaa talutusratsastuksen ja TNSSportin Tanja ja Niklas Niskanen temppuradan.