Saimi Hoyer – Intohimoisesta sienestäjästä tuli huippumalli, vakavasti sairas pitkäaikaispotilas ja matkailuyrittäjä

0
Saimi Hoyer ihastui somerolaisen Antti Laitisen näyttävään veistokseen.
Saimi Hoyerilla oli Somerolla näyttävä takki, jonka selkään oli maalattu teksti: ”Gold is where you find it” ja sen alle erilaisia sieniä. Vieressä somerolainen matkailuyrittäjä Soili Suominen-Hurme.

Somerolla juhlistettiin yrittäjänpäivää kutsumalla vieraaksi matkailuyrittäjä, huippumalli, tv-kasvo ja kirjailija Saimi Hoyer.

Hän kertoi Somerolla tarinan elämästään ja yrittämisestä. Siitä, kuinka luonto ja sienet ottivat hänestä otteen jo lapsena, mutta tie kulki ulkomaille muotimaailman hektiseen vilinään, vakavaan sairastumiseen ja sitten takaisin maalle yrittäjäksi.

Intohimoinen sienestäjä jakaa myös lehden lukijoille lempisienireseptinsä.

Saimi Hoyer nimesi itsensä Punkalaitumen kylähulluksi. Someron yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Juha Wiskari totesi Muotiputiikki Helmen Anita Hallapellon olevan Somerolla samanmoinen.

 

Lue lisää 6.9.2019 lehdestä

 

Yrittäjäiltaa isännöivät Someron Yrittäjien puheenjohtaja Juha Wiskari, kaupunginjohtaja Sami Suikkanen ja elinkeinoasintuntija Tanja Uusitalo.
– Kiitos ihanasta luennosta, totesi Hegen Salongin yrittäjä Heidi Mäkinen.
Kolatun Juustolan Outi Kolattu-Tolvi toi juhlapuhujalle ison laatikollisen juustoja , joista lahjan saaja oli enemmän kuin innoissaan. – Juustot ovat suurta herkkuani.
Auditorio täyttyi somerolaisyrittäjistä rivakkaa tahtia. Montaa penkkiä ei lopulta tyhjäksi jäänyt.