Syyssäpinät tuo liudan artisteja Somerolle

0
Viikonlopun konsertissa esiintyvät muun muassa Oi jospa kerran...

Esakalliolla pidetään viikonloppuna eli 20.–22.9. Syyssäpinät. Tapahtuma tuo Somerolle liudan artisteja, joista perjantaina esiintyvät Taikakuu ja dj Antti Törmänen .

Seuraavana päivänä on vuorossa Ikuisten nuorten Rock’n Roll -ilta. Se alkaa rock’n roll tanssikurssin merkeissä. Swing Teamin Milja Metsäranta opettaa kumppaninsa kanssa 1950-luvun malliin biletanssin askelia. Dj Farmer John soittaa vintage-laitteita käyttäen vinyylilevyiltä 1950-luvun tanssittavaa bilemusaa.

Tony Montanan luotsaama Johnny & The Dodgers musisoi alkuillasta ja loppuillasta Sherwood Tigers with Louie Digman (UK) and Pete Boy esittävät Rock´n Roll Show :n.

Sunnuntaina on vuorossa Illan varjoon… -konsertti.

Esakalliolla on tuotettu kaksi menestynyttä musiikkinäytelmää: 2017 Badding ja tänä vuonna Oi, jospa kerran…

Tuotantoja ovat yhdistäneet somerolaisten muusikkojen, Rauli Badding Somerjoen, Unto Monosen ja M.A. Nummisen musiikki. Muita yhdistäviä tekijöitä paikan ja paikkakunnan lisäksi ovat olleet sekä solistit että soittajat. Solisteista Jani Forsman ja Samuel Shipway olivat molemmissa esityksissä. Nyt he ovat mukana myös konsertissa.

Muista näytelmien solisteista mukana ovat Pertti Koivula, Suvi Karjula ja Kimmo Lindegren .

Jari ”Heinä” Nieminen bändeineen vastasi näytelmissä musiikin sovituksesta ja säestyksestä. Nyt hänen bändissään on mukana myös rumpali ”Kepa” Kettunen , joten konsertissa kuullaan kevyttä musiikkia Suomen huipulta.

Konsertin juontaa ja myös solistina toimii Kyösti Mäkimattila .