Harrastuksesi kohokohta?

0
Mika Pettersson ja lapset Emil ja Iida.

– Kun pääsee raveihin, ja oma hevonen menestyy. Se on huikea tunne. Siinä tiivistyy ilo ja kaikki työ, joka on tehty onnistumisen eteen. Sen lähdön katsoo 10 kertaa videolta, hymyilee Mika Pettersson vierellään lapset Emil ja Iida Pettersson.

– Eikä sen tarvitse olla voitto, sillä niitä harvoin tulee. Kun joku asia vaan alkaa sujua; menee nappiin.

Kauko Viitanen

Joukkueenjohtaja Kauko Viitaselle unelmien täyttymys oli Voiman B-junioreiden lentopallojoukkueen pääsy välieriin vuosia sitten.

– Kauden alun tavoite oli välieriin pääsy. Plussana saimme välieräturnausvoiton. Kotimatkalla soi Popedan Ukkometso. Aina kun kuulen kappaleen, muistot palaavat mieleen: se hetki ja ne ihmiset.

Anne Pentikäinen

– Kun saimme Metsolan katon korjattua. Sekin oli jo suuri ilo, kun hanke sai EU-tukea, ja seura pääsi hieman vähemmällä rahan menolla, kertoo Anne Pentikäinen, jonka rakas harrastus on ollut Somerniemi-Seura ja erityisesti sen tori.

Pirkko Konsin

– Katselin Helene Schjerfbeckin teoksia Ateneumissa. Sykähdyttävä taiteilija: hänen taulujensa tunnelma, miten hän naisena otti asemansa tuossa ajassa ja miten hänen taiteilijakaarensa kehittyi, pohtii Pirkko Konsin, joka käy ahkerasti taidenäyttelyissä ja maalaa itsekin.

– Minulle tärkeitä ovat värit ja luonto. Katso nyt tuotakin monenkirjavaa lehtimattoa.